Groot assortiment zowel online als in de fysieke apotheek

Leveringen boven 30 euro zijn gratis in België

Levering binnen 3-5 werkdagen

webshop

Hoe snel ontvang  ik mijn bestelling?

U ontvangt uw pakket tussen 3-5 werkdagen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Neem contact op via het contactformulier

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

U wordt op de hoogte gehouden via e-mail van uw bestelstatus.

Leveringskosten.

Er wordt een verzendingskost van 5 euro aangerekend voor leveringen binnen België voor bestellingen onder 30 euro. Leveringen boven 30 euro zijn gratis in België. Voor leveringen buiten België neemt u best contact op via het contactformulier.

Veilig betalen.

Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat je betaling veilig terechtkomt bij Apotheek Pharveda.

 

Herroepingsrecht

Naar aanleiding van de wetgeving inzake de verkoop op afstand, heeft de klant het recht om zijn aankoop te herroepen en dus af te zien van zijn aankoop (met uitzondering van Geneesmiddelen) zonder boete en zonder opgave van redenen.

Wenst u uw aankoop te herroepen? 

- Neem contact op met Pharveda Oostende via het contactformulier

- Of vul het herroepingsformulier in en verstuur die via post.

De klant verbindt zich ertoe de artikelen te retourneren, binnen een termijn van uiterlijk veertien (14) kalenderdagen volgend op de kennisgeving van uw wens tot herroeping naar volgend adres Apotheek Pharveda - Nieuwpoortsesteenweg 629, 8400 Oostende. Het is wenselijk de ongeopende originele producten samen met eventueel verkregen gadgets en aankoopbewijs terug te sturen. De klant staat in voor verzendkosten en is verantwoordelijk voor het transport (overeenkomstig Art. VI.51 § 1.)

Indien Pharveda Oostende de teruggestuurde goederen binnen de gerespecteerde tijd en onder de correcte voorwaarden terug mag ontvangen, zal een terugbetaling (excl. transportkosten) binnen de 14 dagen van de aangekochte goederen gebeuren.

De klant kan zijn herroepingsrecht niet uitoefenen voor

  • Alle geneesmiddelen. Daar Pharveda niet kan controleren of de geneesmiddelen na levering blootgesteld zijn geweest aan temperatuurschommelingen of na levering verkeerd behandeld zijn, kan deze de producten ook niet meer terug verkopen. Daarom is er geen herroepingsrecht mogelijk met betrekking tot geneesmiddelen;
  • De artikelen waarvan het zegel verbroken is of die beschadigd zijn na de levering en die niet kunnen worden teruggestuurd om hygiënische redenen of met het oog op de bescherming van de gezondheid;
  • Artikelen gefabriceerd volgens uw specificaties of gepersonaliseerd zijn;
  • Artikelen met een beperkte houdbaarheid

Retourbeleid.

  1. Verzonden geneesmiddelen kunnen niet terug genomen worden, behalve in geval van gebrek. 
  2. De pakketjes worden teruggestuurd naar Apotheek Pharveda – Nieuwpoortsesteenweg 629 – 8400 Oostende met vermelding van de retourreden.
  3. Een retourartikel wordt verwerkt binnen de 14 dagen na ontvangst van het pakje in onze apotheek.
  4. Onvolledige producten worden niet teruggenomen.
  5. Cadeaubonnen en –kaarten worden niet teruggenomen.

De website werd opgesteld in het Nederlands