Ferricure Caps 28

Op voorschrift
Geneesmiddel
Op bestelling
Ja

Onze Leveringsmethodes:

Pickup

Verzending Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Volwassenen

  • Gebruikelijke dosis: 1 capsule
  • Maximum 2 x 1 capsule per dag

Toedieningswijze

  • Om de resorptie van ijzer te verhogen moet het in nuchtere toestand toegediend worden, d.i. 1/2 uur vóór de maaltijd of buiten de maaltijden
Samenstelling

Welke stoffen zitten er in Ferricure capsules?

  • De werkzame stof in Ferricure is 326,10 mg Ferri polysacharaat complex (equivalent aan 150 mg Fe).
  • De anderestoffen zijn tarwezetmeel, gelatine, magnesiumstearaat, rood ijzeroxide (E172), titaandioxide (E171).
Indicatie

Symptomatische behandeling van ferriprieve anemie (door ijzergebrek) t.g.v. - verhoogde behoefte (zwangerschap, lactatie, groei) - malnutritie, malabsorptie... - ernstig of chronisch bloedverlies (hypermenorree, hemorragie... )

Contra indicatie

- Overgevoeligheid voor het ijzerpolysacharaat complex of voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen- Aandoeningen die gepaard gaan met een hoge ijzerserumspiegel (hemochromatose, hypersiderose);- Alle vormen van anemie behalve ferriprieve anemie- Overgevoeligheid voor tarwe (anders dan coeliakie)

Gegevens
CNK1000215
FabrikantenTrenker
MerkenTrenker
Breedte76 mm
Lengte125 mm
Diepte25 mm
Hoeveelheid verpakking28
Bijsluiter