Vichy Mineral 89 30ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Pickup

Verzending Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een unieke combinatie van Mineraliserend Thermaal water van Vichy, voor het eerst in een concentratie van 89%, en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong in één formule.
Minéral 89 versterkt de huidbarrièrefunctie om de huid dag na dag sterker te maken tegen agressieve invloeden zoals vervuiling, stress en vermoeidheid. Elke dag weer is de huid gehydrateerd, veerkrachtig, stralend en krijgt het een "boost".

Minéral 89 is geschikt voor alle huidtypes en versterkt de huidbarrière tegen externe en interne agressies. Het vormt de eerste stap in elke verzorgingsroutine voor wie in een stedelijke omgeving leeft.

Gebruik

Breng Minéral 89 aan op een gereinigde huid, als eerste stap in uw dagelijkse ochtendr

Samenstelling

Aqua / Water, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3, Glycerin, Glycerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol. Citric Acid. Biosaccharide Gum-1

Indicatie
  • VERSTERKT DE BARRIÈREFUNCTIE VAN DE HUID
  • MAAKT DE HUID BETER BESTAND TEGEN VERVUILING, STRESS, VERMOEIDHEID
  • HYDRATEERT DE HUID, MAAKT HAAR VOLLER EN VEERKRACHTIGER
  • HUIDTYPE Alle huidtypes
    WANNEER Ochtend
    VOORDELEN Een sterkere, veerkrachtige huid en een gezonde "glow"
Gegevens
CNK3602844
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenVichy, Vichy Mineral